2000 Celica Fuel Gauge stopped working, and ... - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums


» Auto Insurance
» Featured Product
Advertisement
Wheel & Tire Center

Go Back   Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Passenger and Sports Car Forums > Celica Forum

Celica Forum Forum for all Toyota Celica discussion! Including the ST16x/18x/20x, and ZZT230/231.

ToyotaNation.com is the premier Toyota Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-24-2010, 07:30 PM   #1 (permalink)
New TN User
 
Join Date: Aug 2010
Location: EARTH
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
View rickstgeorge's Photo Gallery
Question 2000 Celica Fuel Gauge stopped working, and ...

In fact all these went out at once ...

* No Running Lights
* No Automatic Lights
* No Door Alarm
* Middle button on console wont lock/unlock doors
* Remote won't lock/unlock car
* No Gas Gauge
* No Seat Belt check light or alarm
* No Fuel Door open light
* Can't lock the trunk, haveto manually lock doors

Is this a relay problem ??? Only Code I get is something about Catalyst Imbalance!?!? Been a great car, no major work and 176,000 + miles.

Any ideas?
Thanks!

Rick
rickstgeorge is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-24-2010, 08:23 PM   #2 (permalink)
TN Post Wh*re
 
Bitter's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Near Chicago
Posts: 7,804
Gameroom cash: $1238250
Thanks: 4
Thanked 499 Times in 466 Posts
iTrader Score: 0 reviews
View Bitter's Photo Gallery
multi-fuse
Bitter is online now   Reply With Quote
Old 08-31-2010, 09:59 PM   #3 (permalink)
New TN User
 
Join Date: Aug 2010
Location: EARTH
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
View rickstgeorge's Photo Gallery
Unhappy

Multi Fuse?

What is that?? And Where is it ???

Ps. I know where the two fuse boxes are.

Thanks!
rickstgeorge is offline   Reply With Quote
Old 09-21-2010, 10:33 AM   #4 (permalink)
New TN User
 
Join Date: Sep 2010
Location: Jacksonville
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
View gec326fl's Photo Gallery
Same Problem

Hey rickstgeorge,

Did you ever figure out what was wrong with your car? I am having the exact same problems...
I've made sure all of the fuses in the car and under the hood are not blown. Hope you were able to fix the problem and if so please let me know what you did.
gec326fl is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Passenger and Sports Car Forums > Celica Forum

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 07:25 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
ToyotaNation.com is an independent Toyota/Lexus enthusiast website. ToyotaNation.com is not sponsored by or in any way affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. The Toyota, Lexus and Scion names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.