Battery low after leaving the flashers on for a few mi - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums

T-100 Forum Discussion forum for the short-lived but extremely popular Toyota T-100 model.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 06-18-2017, 08:38 AM Thread Starter
Senior TN Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,881
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 260 Post(s)
Thanks: 630
Thanked 63 Times in 53 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Battery low after leaving the flashers on for a few mi

Wasnt do this before when i had the battery changed less than a year ago. Went to the same place to have my battery tested and it tested out good. Went to the other battery place and found out the neg cable was loose so i replaced the clamp but still have the same issue. I bought my battery from interstates batteries but its like the refurbished ones for like 25 30 bucks. But i wanna now why or whats causing my battery to drain the quickly with the truck off. Battery maybe?

Sent from my LGMS631 using Tapatalk
kobej05 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-18-2017, 02:49 PM
T100 Road Warrior...
 
BamZipPow's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: The Woodlands, TX
Posts: 10,778
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 484 Post(s)
Thanks: 2,731
Thanked 3,331 Times in 2,631 Posts
Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Wink

When they tested yer battery, they should've given you a print out or told you what the battery life was.

With a bad battery ground connection, yer battery wouldn't have had a decent charge circuit to work with. Now that the ground cable is secured, you should be able to charge yer battery back up to snuff.

1998 T-100 SR5 2WD auto, Roadmaster Active suspension, oil catch jar, AC mod, aero cap, lower aero package, 67% grill block

Last edited by BamZipPow; 06-19-2017 at 10:04 AM.
BamZipPow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Truck, SUV and Van Forums > T-100 Forum

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
Back