Windshield wipers do not turn off - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums

1st Generation (2005-2010) Discussion area specifically for the first generation Scion tC (ANT10)

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 02-08-2008, 09:52 AM Thread Starter
New TN User
 
MTVALDEZ's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: SANTA FE
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
USA Windshield wipers do not turn off

My windshield wipers won't turn off..lol.

I'm sure you know how the original setup goes..

In the stick there's four levels:
1st- off
2nd- slow speed
3rd- medium speed
4th- fast speed

But as of last night my car's been doing this:
1st- medium speed
2nd-medium speed
3rd- medium speed
4th- fast speed

The only way to turn off the windshield wipers is to remove the fuse.
COuld it be the wiper motor a burned wire ?
Don't know how to fix this .Could anyone help?

Last edited by MTVALDEZ; 02-08-2008 at 09:53 AM. Reason: misspelling
MTVALDEZ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 02-08-2008, 04:35 PM
Safe under my blankie..
 
HATEnFATE's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: With Sally
Posts: 2,200
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 162 Post(s)
Thanks: 127
Thanked 143 Times in 120 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
relay or switch.

How many miles and what year? if it's under warranty, get it in and get it fixed. if not, I'm guessing the switch is bad.

Quote:
Originally Posted by ONCE-LER
"Unless someone like you cares a whole awful lot, nothing is going to get better, it's not."
HATEnFATE is offline  
post #3 of 4 Old 02-08-2008, 04:41 PM Thread Starter
New TN User
 
MTVALDEZ's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: SANTA FE
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Smile switch assembly

2005 Scion Tc 50,000 miles

Thanks for you response I appericate it. I finally had to take it to the dearship and they told me it was the switch assembly. There ordering the part next week .

Thanks Again & Have a great weekend
MTVALDEZ is offline  
post #4 of 4 Old 02-13-2008, 09:30 AM
Sweet n' Lowdown
 
BLUEMEANIE's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: lost.
Posts: 16,189
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 274
Thanked 162 Times in 125 Posts
Lifetime Supreme Member
iTrader Score: 9 reviews
I was gonna say switch or relay too. Glad to hear it got fixed!

06 NB tC - OG Team HAMSTER - SUPERCHARGED
.
BLUEMEANIE is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Division and International Models Forums > Scion Forum > tC Forum > 1st Generation (2005-2010)

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
Back