2.7L not running - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums


» Auto Insurance
» Featured Product
Advertisement
Wheel & Tire Center

Go Back   Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Truck, SUV and Van Forums > Tacoma Forum > 1st Generation (1995.52004)

1st Generation (1995.52004) 1st generation Tacoma information and discussion.

ToyotaNation.com is the premier Toyota Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2013, 11:51 AM   #1 (permalink)
New TN User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Hernando MS
Posts: 31
Thanks: 10
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
View gspair12's Photo Gallery
2.7L not running

I have a 1996 Tacoma 4x4 with the 2.7L engine. 3 days ago, it started to run rough then the check engine light starting blinking (Misfire code). I was able to make it home and changed out the plugs, wires, distributor and rotor button. It made no difference at all. Decided I would need to take it to a shop and tried to move it out of my garage and now it will not start at all. Anyone have any experience with what this might be??? Was wondering about injectors but I really do not know how to check them.
gspair12 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-23-2013, 07:53 PM   #2 (permalink)
New TN User
 
Join Date: Feb 2010
Location: Hernando MS
Posts: 31
Thanks: 10
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
View gspair12's Photo Gallery
I would seem I did in fact have a bad rotor button. When I replaced the distributor cap, I did not plug the wires in the correct order. Once that was fixed problem solved. Runs great after the tune up.
gspair12 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Truck, SUV and Van Forums > Tacoma Forum > 1st Generation (1995.52004)

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -5. The time now is 09:03 PM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.
ToyotaNation.com is an independent Toyota/Lexus enthusiast website. ToyotaNation.com is not sponsored by or in any way affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. The Toyota, Lexus and Scion names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.