1999 Solara starting/battery issues. - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Rate this Entry

1999 Solara starting/battery issues.

Submit "1999 Solara starting/battery issues." to Digg Submit "1999 Solara starting/battery issues." to del.icio.us Submit "1999 Solara starting/battery issues." to StumbleUpon Submit "1999 Solara starting/battery issues." to Google
Posted 10-06-2008 at 11:30 PM by Solaragirl

I have a 99 Solara that has been giving me trouble. The alarm goes off at random times, and has been for about a year. (I just recently began working on my own car and I know I'm a little late with the alarm issue, but I thought it was just sensitive. I'm in South Louisiana and it gets REALLY hot and humid.) I just replaced my alternator and positive battery cable, but something seems like it's drawing power. My car is slow to start, it struggles like the battery's almost dead, but if I just keep the key turned it will eventually start. Once the car is running everything is fine. Any help would be appreciated. I know it's not the starter, the battery or the alternator, as these are all either new or have been tested.
Posted in Uncategorized
Views 952 Comments 1
Total Comments 1

Comments

  1. Old Comment
    Hi, I am dbg33 and I need help from the toyota Nation Please! My 04 Highlander took a dump@ 86,000 miles due to "head bolts being stipped" causing major engine failure and even though I have the extended warranty, the Insurance company will not stand behind the problem! Has anyone else encountered this problem with the 4 cylinder engine? Please help, I am so frustrated.
    permalink
    Posted 06-05-2010 at 03:54 AM by dbg33lovesjc dbg33lovesjc is offline
 
Total Trackbacks 0

Trackbacks

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome