Info on Switch vacuum lines - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Caldina Forum Discussion area for all generations or the Toyota Caldina

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 09-04-2012, 01:39 AM Thread Starter
New TN User
 
Join Date: Sep 2010
Location: PH
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Info on Switch vacuum lines

Hi guys, I need info on the tubes so we can properly connect it to the sensor. There is no air coming out when you remove the tubes from this sensors. Is it normal? Pictures will be greatly appreciated.

I got an idle drop when i engage my A/C. And i got trouble starting the car (I need to give gas to get it start these usually happens on cold start). Am thinking these could be the culprit. The car will ran fine after start.

http://i1113.photobucket.com/albums/...8-27193028.jpg

(Picture is too large)

Thanks very much guys.

Last edited by neodagzph; 09-04-2012 at 01:41 AM.
neodagzph is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Division and International Models Forums > International Model Forum > Caldina Forum

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome