P0500 2001 Toyota Sienna XLE - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Sienna 1st Generation (1998-2003) Discussion area for the first generation Toyota Sienna.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 05-09-2019, 08:49 PM Thread Starter
New TN User
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
P0500 2001 Toyota Sienna XLE

Hello to all. I am new here and need help figuring out what is wrong with my dad's sienna. He has a check engine light on for a P0500 vehicle speed sensor A. He has told me he has replaced the sensor and it did not fix it. He says that at start up the vehicle is able to drive for a while and then when it reaches operating temperature the vehicle does not move. In the combination meter the speedometer does not move either. Is there any steps to diagnosis what is wrong? Any help would be appreciated. Thank you.
Uriel05 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Truck, SUV and Van Forums > Sienna Forum > Sienna 1st Generation (1998-2003)

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome