Voice Commands Always Initializing, Never Works - Page 3 - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Camry 7th Generation (2012-2017) Toyota Camry Discussion for years: 2012-2017

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 31 Old 06-11-2019, 04:40 PM
New TN User
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
Mine is now fixed

I had to go to the dealership and get them to look at it because they never fixed it last fall when I brought my 2016 Camry XLE in when it was still under warranty.



I had unpaired my phone multiple times per the instructions but it never changed anything.


The notes from the service department show that my radio had never been updated and a new software was released earlier this year. The radio was updated and voice command was re-learned and the problem was resolved.
bozman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Passenger and Sports Car Forums > Camry and Solara Forum > Camry 7th Generation (2012-2017)

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome