TPMS quit working... - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Camry 7th Generation (2012-2017) Toyota Camry Discussion for years: 2012-2017

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 07-23-2012, 02:52 PM Thread Starter
New TN User
 
Join Date: Dec 2011
Location: Colorado
Posts: 40
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 2
Thanked 7 Times in 5 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
TPMS quit working...

This is more of a "this happened to me, has this happened to anyone else?" thread...

The family and I went on vacation last week and did a 2,000 mile roadtrip. The Camry did awesome driving across Colorado, Kansas and Missouri. The only little quirk I ran into was on the 2nd day of driving, probably about after 5 hours, the entire TPMS system quit working. None of the tires were reading air pressure. The display was reading "--" for each tire. The TPMS light on the dash even lit up. I knew nothing was wrong with the tires, just the system freaked out. The next stop, I turned off the car and turned it back on and all was good. It was a weird occurance, but it hasn't happened since.

If this has happened to you, post up. I'm curious if I'm the only one to experience this.
Elite130 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Passenger and Sports Car Forums > Camry and Solara Forum > Camry 7th Generation (2012-2017)

Bookmarks

Tags
tpms

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome