site slow to load - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Toyota Nation Site Issue Forum Post any questions, concerns, and issues you are having with the site that need to be resolved.

 12Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 45 Old 11-01-2018, 11:52 AM Thread Starter
Senior TN Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: nc
Posts: 2,157
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 496 Post(s)
Thanks: 96
Thanked 150 Times in 134 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
site slow to load

TN is getting very slow to load pages. I have deleted my history. I am running Firefox and have 200Mbps ISP service.

W95c
White95Cam is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 45 Old 11-01-2018, 11:53 AM Thread Starter
Senior TN Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: nc
Posts: 2,157
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 496 Post(s)
Thanks: 96
Thanked 150 Times in 134 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
It took 45 seconds to load the above ^^^^^^
W95c
White95Cam is offline  
post #3 of 45 Old 11-01-2018, 11:55 AM
Scruffy Nerf Herder
 
K_Watson's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Indiana
Posts: 2,534
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 844 Post(s)
Thanks: 15
Thanked 376 Times in 305 Posts
Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Same here.

'13 Corolla S Premium Complete BSP
'01 Camry XLE V6 Black (Her's 06+)
'12 Corolla S w/ Nav MGM (15-16)
'98 Chevy Prizm base Green (06-15)
'97 Camry LE I4 Gold (Her's 03-06)
'85 Pickup SR5 (Family truck 89-18)
K_Watson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 45 Old 11-01-2018, 12:06 PM Thread Starter
Senior TN Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: nc
Posts: 2,157
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 496 Post(s)
Thanks: 96
Thanked 150 Times in 134 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
I am having to sometimes refresh the page. I tried using Win 7 with the same results.

W95c
White95Cam is offline  
post #5 of 45 Old 11-01-2018, 01:55 PM
BMR
Sheriff of Mayberry
 
BMR's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado
Posts: 12,199
Mentioned: 45 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1824 Post(s)
Thanks: 534
Thanked 2,204 Times in 1,904 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 2 reviews
Yep. Lots of us are experiencing this. For me, it's sporadic in that it comes & goes, but it seems to be getting worse. The support folks were notified and have been working on it for a while now.
01loadedLE likes this.

2015 RAV4 Limited, AWD, tech pkg, Barcelona red metallic, 62k miles
1996 Avalon XLS, ABS brakes, super white II, acquired w/ 139k, now at 397k
1992 Camry LE, V6 (3VZ-FE), ABS brakes, dark emerald pearl, owned since new. Replaced HGs @332k, totaled at 384k miles
BMR is offline  
The Following User Says Thank You to BMR For This Useful Post:
White95Cam (11-01-2018)
post #6 of 45 Old 11-01-2018, 02:04 PM
Scruffy Nerf Herder
 
K_Watson's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Indiana
Posts: 2,534
Mentioned: 14 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 844 Post(s)
Thanks: 15
Thanked 376 Times in 305 Posts
Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Nice and speedy right now.
White95Cam likes this.

'13 Corolla S Premium Complete BSP
'01 Camry XLE V6 Black (Her's 06+)
'12 Corolla S w/ Nav MGM (15-16)
'98 Chevy Prizm base Green (06-15)
'97 Camry LE I4 Gold (Her's 03-06)
'85 Pickup SR5 (Family truck 89-18)
K_Watson is offline  
post #7 of 45 Old 11-01-2018, 02:42 PM Thread Starter
Senior TN Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: nc
Posts: 2,157
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 496 Post(s)
Thanks: 96
Thanked 150 Times in 134 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by K_Watson View Post
Nice and speedy right now.
Someone must have noticed that one of the servers was unplugged.
W95c
White95Cam is offline  
post #8 of 45 Old 11-02-2018, 11:14 AM
Forum Admin
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,016
Blog Entries: 1
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 266 Post(s)
Thanks: 74
Thanked 566 Times in 334 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Glad the speed is picking up.
It does seem sporadic and users are experiencing it differently.
Techs are looking to see if they can draft up a new patch.
No ETA on this yet but will update you once there is.

Sorry for the inconvenience,

Ed
K_Watson likes this.
administrator is offline  
post #9 of 45 Old 11-04-2018, 02:31 PM
Senior TN Member
 
01loadedLE's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,213
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3363 Post(s)
Thanks: 4,337
Thanked 1,307 Times in 1,077 Posts
Supreme Member
iTrader Score: 3 reviews
Yep still slow for me at times too where sometimes they don't load at all. Thanks to the admin and techs for trying to fix.
administrator likes this.


01loadedLE is online now  
post #10 of 45 Old 11-11-2018, 12:32 PM Thread Starter
Senior TN Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: nc
Posts: 2,157
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 496 Post(s)
Thanks: 96
Thanked 150 Times in 134 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Slow again.
W95c
White95Cam is offline  
post #11 of 45 Old 11-12-2018, 04:54 PM
Forum Admin
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,016
Blog Entries: 1
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 266 Post(s)
Thanks: 74
Thanked 566 Times in 334 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
administrator is offline  
post #12 of 45 Old 11-14-2018, 03:57 PM
Moderator
 
ukrkoz's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Pac NW
Posts: 5,165
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 801 Post(s)
Thanks: 39
Thanked 436 Times in 383 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Like molasses... Takes almost a minute to laod...



ukrkoz is offline  
post #13 of 45 Old 11-14-2018, 05:36 PM
Senior TN Member
 
01loadedLE's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,213
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3363 Post(s)
Thanks: 4,337
Thanked 1,307 Times in 1,077 Posts
Supreme Member
iTrader Score: 3 reviews
Very slow for me today. Longer than a minute here to load pages.


01loadedLE is online now  
post #14 of 45 Old 11-15-2018, 10:31 AM
Forum Admin
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,016
Blog Entries: 1
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 266 Post(s)
Thanks: 74
Thanked 566 Times in 334 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by 01loadedLE View Post
Very slow for me today. Longer than a minute here to load pages.
Thanks for the info,

Techs actually applied a fix recently. Some sites are seeing an improvement on the speed issues now.
Are you still encountering this today?

Ed
administrator is offline  
The Following User Says Thank You to administrator For This Useful Post:
BMR (11-15-2018)
post #15 of 45 Old 11-18-2018, 02:00 PM
BMR
Sheriff of Mayberry
 
BMR's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado
Posts: 12,199
Mentioned: 45 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1824 Post(s)
Thanks: 534
Thanked 2,204 Times in 1,904 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 2 reviews
Itís very slow again today. Unusably slow. Gonna give up and try again later.

Edit: Never mind. Problem was on my end. Router needed rebooting.

2015 RAV4 Limited, AWD, tech pkg, Barcelona red metallic, 62k miles
1996 Avalon XLS, ABS brakes, super white II, acquired w/ 139k, now at 397k
1992 Camry LE, V6 (3VZ-FE), ABS brakes, dark emerald pearl, owned since new. Replaced HGs @332k, totaled at 384k miles

Last edited by BMR; 11-18-2018 at 06:18 PM.
BMR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Nation Forums > Toyota Nation Site Issue Forum

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome