Forum Posts Revert to Unread - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Toyota Nation Site Issue Forum Post any questions, concerns, and issues you are having with the site that need to be resolved.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 11-07-2018, 10:20 AM Thread Starter
Official TN Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Diego, California
Posts: 865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 200 Post(s)
Thanks: 26
Thanked 161 Times in 128 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Forum Posts Revert to Unread

I don't know if it's just me or a more widespread problem, but for the past few days posts that I have read revert back to unread, in bold type, when I return to the forum. This goes back three days, to November 5th. Even when I select "Mark this Forum read" from the Forum Tools menu, they still revert to unread. This occurs on my computer as well as my iPad. Anybody else notice this?

Robert N.

2013 Avalon Limited V6 with Tech Package
robnich is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 11-07-2018, 02:14 PM Thread Starter
Official TN Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Diego, California
Posts: 865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 200 Post(s)
Thanks: 26
Thanked 161 Times in 128 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
The problem mentioned in my original post seems to have been fixed.

Robert N.

2013 Avalon Limited V6 with Tech Package
robnich is offline  
post #3 of 5 Old 11-07-2018, 08:58 PM Thread Starter
Official TN Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Diego, California
Posts: 865
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 200 Post(s)
Thanks: 26
Thanked 161 Times in 128 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Quote:
Originally Posted by robnich View Post
The problem mentioned in my original post seems to have been fixed.

Robert N.
No, I'm wrong, the problem is still there for me. The subject lines in posts from November 5th onward are again in Bold.

Robert N.

2013 Avalon Limited V6 with Tech Package
robnich is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 11-07-2018, 10:13 PM
BMR
Sheriff of Mayberry
 
BMR's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Colorado
Posts: 12,337
Mentioned: 45 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1871 Post(s)
Thanks: 544
Thanked 2,231 Times in 1,927 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 2 reviews
I moved your thread to a forum where the site support folks will more likely see it.

2015 RAV4 Limited, AWD, tech pkg, Barcelona red metallic, 65k miles
1996 Avalon XLS, ABS brakes, super white II, acquired w/ 139k, now at 399k
1992 Camry LE, V6 (3VZ-FE), ABS brakes, dark emerald pearl, owned since new. Replaced HGs @332k, totaled at 384k miles
BMR is online now  
post #5 of 5 Old 11-09-2018, 02:34 PM
Forum Admin
 
administrator's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Toronto, Ontario
Posts: 2,031
Blog Entries: 1
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 267 Post(s)
Thanks: 74
Thanked 570 Times in 337 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Hey there,

When you click Mark Forums Read, where are you looking that threads are still bold? I checked the forum sections themselves and all the areas are unbolded, but the last post on the Forum Main page is still bolded.

Or are you opening all the forum sections and the post lists themselves are still bolded?

- JB
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Nation Forums > Toyota Nation Site Issue Forum

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome