Unable To Post In This Forum - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Toyota Nation Site Issue Forum Post any questions, concerns, and issues you are having with the site that need to be resolved.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 02-21-2019, 07:54 PM Thread Starter
New TN User
 
Join Date: Nov 2018
Location: Portsmouth, VA
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
Unable To Post In This Forum

I have been trying to make a post in this Forum for the last 2 days and there is something wrong with the Toyota Nation web site. I write the post and click on the submit button then the whole site goes nuts. I get a white screen that just sits there and does nothing and this lasts 5, 10, 15 minutes until I get tired of playing stupid games and close the web page and reopen it.


Can someone please wake up the webmaster and let him know he has a problem with this site? Thanks.
Camry452 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 02-21-2019, 08:56 PM
DIY Dad: if it has things, I'll tinker with it
 
SFCamry's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: City Different
Posts: 3,022
Blog Entries: 1
Mentioned: 11 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1001 Post(s)
Thanks: 74
Thanked 310 Times in 280 Posts
Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
This post went up, and there a loads of other posts submitted. I'll forward this to the Admins, but a few things for us to know to help:

What browser are you using?
Is it only one area you are trying to post to?
Never get an error message?

Camry Mod

THIS

'15 4Runner SR5 (1GR-FE)
'09 Camry SE 2.4L (2AZ-FE)
'97 Tacoma XL 4x4 Ext Cab 2.7L (3RZ-FE) - Manual
'97 Ford Explorer XLT V6 SOHC 4.0L 4x4

SFCamry is offline  
post #3 of 3 Old 02-21-2019, 10:36 PM
GOT SN❄W?
 
05Moose's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: In the snow (NorCal)
Posts: 13,732
Mentioned: 40 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 1866 Post(s)
Thanks: 800
Thanked 2,163 Times in 1,707 Posts
Lifetime Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by Camry452 View Post
I have been trying to make a post in this Forum for the last 2 days and there is something wrong with the Toyota Nation web site. I write the post and click on the submit button then the whole site goes nuts. I get a white screen that just sits there and does nothing and this lasts 5, 10, 15 minutes until I get tired of playing stupid games and close the web page and reopen it.


Can someone please wake up the webmaster and let him know he has a problem with this site? Thanks.


Moved your thread to the site issue forum where the same problem and potential solution was already posted: https://www.toyotanation.com/forum/3...ew-thread.html


'05 4x4 DC LB SR5 (LSD & Tow Pkg), Timbrens, AAL, 5100s, 12/3/04
2010 Highlander 4WD
2019 Subaru Crosstrek Limited
05Moose is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Nation Forums > Toyota Nation Site Issue Forum

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome