Limited Service Campaign, Certain 2012 - 2014 Camry - Page 17 - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Toyota Recalls

Find out about the history of your next vehicle and learn how to track the history of your current vehicle.


 27Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #241 of 242 Old 06-13-2018, 07:47 PM
Photojournalist
 
sethr's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Indiana
Posts: 1,791
Mentioned: 21 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 503 Post(s)
Thanks: 42
Thanked 124 Times in 118 Posts
iTrader Score: 0 reviews
There WERE two separate TSB specifying different software updates. The first came shortly after they stopped the drain, fill, drive, drain routine that didn't work. The second was right before the TC kit came out and was the same one used after TC replacement.


Sent from my PH-1 using Tapatalk


12 LE: LED mods-frnt grille paint to match-spkr upgrades-MB wheels-black chrome
sethr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #242 of 242 Old 05-03-2019, 01:34 PM
New TN User
 
Join Date: May 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
Quote:
Originally Posted by va4eva View Post
I've had this torque issue fixed on my 2013 Camry SE twice now...this morning while driving my daughter to work it happened again...I was using the cruise control going under 70mph when all of a sudden my RPM's reved up to 4 and stayed there for about 10 seconds and then came back down to 3...I disenabled my cruise control after that but my car was slow to accelerate...the speed limit is 65 and I was now going 60 and COULD NOT accelerate...finally the RPM's came back down to 2 and then it accelerated...again I've had this "situation" "repaired" TWICE...but now it's happening all over again...the first time this happened was in March 2016 and I was stranded on the side of the interstate...second time May 2016 again stranded on the side of the road after a nice man pushed my car across a busy intersection it just would not crank up...now today July 2016...I love my Camry but I'm sick of the same issues...I called Toyota Nation but of course the are not open yet...
I too have had this problem fixed 2 times. Pauly Toyota in Crystal Lake, IL. Car shudders worse today than when I dropped it off 2 weeks ago. According to them they replaced the torque converter and installed magnets... again? But they replaced entire converter 3 years ago at 70k or so and did magnets then too? So what are there like 6 magnets all over the pan? Car now has 139k and shudder returned this winter. Called Toyota and this service advisor is super nice and awesome to work with (Justin) and he did say that he hadn't ran into this before having to do the repair twice but would see what he could do and fight for me which he did and a week later we got this new converter again. Drove home and next am when it was fold sure enough shudder was still present along with the hard/sloppy shift into 5th/overdrive at 35 mph. That being said, I kinda gave up and figured since we just paid it off we would trade it in. Went to do the trade in and they pulled a carfax and it showed TC replaced way back 1st time and also showed most recent service but it only that they checked fluid levels this time. Kinda curious if they actually even replaced the TC second time. Long and short is I decided to keep it and sell to my 21 yo son. Thinking I should go back in and have them re-look at it but it is hard to feel unless it's cold out. Anyone tried using lubeguard shudder fix with success?

Sent from my SM-G970U1 using Tapatalk
laramik is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Nation Forums > Toyota Recalls

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome