‘04 V8 2WD double cab...need help please - Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums
Tundra 1st Generation (20002006) Looking for dedicated discussion for the 1st Generation of the Toyota Tundra? This forum is the place for you.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 12-29-2018, 08:05 AM Thread Starter
New TN User
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader Score: 0 reviews
(Thread Starter)
‘04 V8 2WD double cab...need help please

04 Tundra V8 2WD
New on here and looking for help from anyone that may have experience with my problem. My son’s truck has 230k and was loosing power and running rough. Replaced coils, plugs in hopes of correcting the problem. It’s running smoother but still doesn’t have any power. Checked the timing, which is perfect and cleaned intake. We have also recently changed oil, oil filter, oil pressure sensor due to low pressure reading on gauge as well as changing the fuel pump. Now it has a knocking that has started along with the loss of power. This truck should be running better by now. Help please....
Maurielle2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-31-2018, 11:49 PM
T100 Road Warrior...
 
BamZipPow's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: The Woodlands, TX
Posts: 13,025
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 878 Post(s)
Thanks: 3,514
Thanked 3,675 Times in 2,905 Posts
Supreme Member
Garage
iTrader Score: 0 reviews
Wink

Welcome to the forums!

How many miles on the truck? Any maintenance performed prior to this issue? Any aftermarket mods installed? Is the check engine light on? If so, what were the exact codes pulled? What was the fuel pressure reading before and after you replaced the fuel pump? Has the fuel filter been replaced?

1998 T-100 SR5 2WD auto, Roadmaster Active suspension, dual oil catch jars, AC mod, aero cap, lower aero package, 67% grill block, aero single wheel trailer
BamZipPow is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Toyota Nation Forum : Toyota Car and Truck Forums > Toyota Truck, SUV and Van Forums > Tundra Forum > Tundra 1st Generation (20002006)

Bookmarks

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome