Toyota Nation Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Discussion Starter #1
Hi, those who ran power for thier amp did you need to drill hole? I would like to be clean as possible and no modification as possible.

Can someone send me pics where they ran the power cable through?

And usually would one run the remote with power and one side and RCA cable on the other? Or RCA and remote on one side and the power on the other?

Thanks a bunch...
 

·
Registered
Joined
·
31 Posts
I don't have any pics but it is really easy to do, I mounted my amp on the side of my subwoofer box... All wires I ran throught the drivers side door in through the rubber grommet and through into the car... To the left of the clutch pedal is a corner piece of plastic that is held in by a plastic nut and that comes off as well as the side piece, then you have to reach your hand up under the panel in the rear where the cup holders are... You have to have one person reaching up and then one person on top grabbing the wires....
 

·
Registered
Joined
·
19 Posts
Discussion Starter #3
Thanks

mikejordan17 we meet agian... *lol*

Yeah... I ran the wires already, people probably felt "he'll figure it out"... well, forced too... I did.

Everything ran and in place... RCA on the right, power and remote on the left.

I had a problem under the hood... the wire that was connected to the positive terminal on the battery was a bit short. Might need to upgrade it to something longer. As of now... its connected... but very tight (hope it doesn't come loose).
 
1 - 3 of 3 Posts
Top